Zondag (19 december) zij het voorstellingen over een bang vogeltje om 10.30 en 14.30 uur in het Amstelveens Poppentheater, voor kinderen van twee jaar en ouder. Kaartjes a € 9,00 per stuk kunnen gereserveerd worden via www.amstelveenspoppentheater. De voorstellingen worden verzorgd door theater Kwadraat.

Vinkie is bang om te vallen. Bang ook voor de kat onderaan de boom en om uitgelachen te worden. Maar vooral bang voor De Grote Trek. Aan het jonge publiek vraagt Kwadraat mee te helpen Vinkie dapper te maken.

Humor

Met humor, interactie en oog voor de belevingswereld van de kinderen weet theater Kwadraat onderwerpen die van belang zijn aan het licht te brengen, meldt het Poppentheater.

De voorstelling ‘Vinkie Vliegt Ver’ van10.30 uur is al uitverkocht, maar er zijn nog kaarten voor die van 14:30 uur. Kwadraat probeert in voorstellingen onderwerpen die voor de jeugd van belang zijn zo voor het voetlicht te brengen dat het tot nadenken stemt.

Niet zwaar op de hand, maar met humor, interactie en met oog voor de belevingswereld en interesse van hun doelgroep met prachtige aansprekende poppen

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.