Uitgever Michel Becker biedt vrijdag 19 juni (13.00 uur), met inachtneming van de regels van RIVM, bij boekhandel Libris –Venstra, Stadsplein 102 A, het eerste Horecaboek Amstelveen aan wethouder Floor Gordon van EZ aan. Het tweede exemplaar gaat naar Daan Kroone voorzitter van Koninklijke Horeca Nederland in Amstelland.

Het boek bestaat uit 60 pagina’s, waarmee zich 28 horecaondernemers (elk op twee pagina’s) presenteren. Becker was zelf veertig jaar lang in de horeca actief en zocht naar een mogelijkheid om in deze bizarre tijd iets voor deze branche te kunnen betekenen. Samen met Art Director Robert Mathijsen van Makes Sense ontwikkelde hij het boek. Zowel het bedrijf als een mooi gerecht met recept daarvan worden gepresenteerd. Deelnemende bedrijven krijgen van de gemeente elk veertig boeken gratis, om het vervolgens weer cadeau te doen bij aanschaf van een Lunch-Dinerbon met een minimale waarde van €50. De boeken, met daarin honderden euro’s aan kortingen, zijn ook voor € 9,50 verkrijgbaar bij de lokale boekhandels. Van de verkoopprijs komt €2 per verkocht exemplaar beschikbaar voor het goede doel. Op verzoek van Daan Kroone is dat de Stichting Culinair Festival in Amstelveen. “Amstelveen is een smakelijke stad”, zegt Floor Gordon in haar voorwoord.

1 REACTIE

  1. De politieke avonturier Michel Becker weet zich weer in de kijker te spelen. ( D66, VVD en nu weer AVA) met een boekje voor het “ goede doel”, namelijk “Amstelveen is een smakelijke stad.” , gewoon een promotiecampagne voor de plaatselijke horeca. Niets mis mee, maar noem het dan gèèn goed doel ! Goede doelen te over in Amstelveen, maar niet dit. Ik snap dan ook niet dat Floor Gordon ( D66) het voorwoord hierin heeft geschreven

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.