Er zijn weer concerten mogelijk in de Kruiskerk. Op zondag 12 september spelen daar om 12:00 uur onder meer violiste Ruña ’t Hart en pianist Mengjie Han.

Hun optreden valt in het Open Monumentenweekend 2021. Violiste ’t Hart en Han verzorgen een concert van een uur. De toegang is vrij, na afloop wordt een vrijwillige bijdrage gevraagd. Aanmelding is verplicht. Graag een mail naar concert@kruiskerk-amstelveen.nl.

Anderhalve meter

In december 2020 was er voor het laatst een voor publiek toegankelijk concert. Daarna waren er tot de zomer geen concerten met publiek meer toegestaan. Nu kan het weer, al is ‘de anderhalve meter’ nog steeds verplicht. Vandaar de aanmelding.

Zondag 12 september het eerste Kruiskerkconcert van dit seizoen. Het duo speelt de Eerste Sonate voor viool en piano van Johannes Brahms. Beiden spelen ook solo. Ruña de Passacaglia in g-klein van de barokke componist Heinrich Ignaz Franz Biber en Mengjie van Frédéric Chopin het Andante spianato et grande Polonaise brillante (opus 22).

Foto: Janus van den Eijnden

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.