Van maandag 27 tot en met donderdag 30 mei wordt een fiets vierdaagse gehouden. En daarna is er elke donderdag van 6 juni af een groep fietsers. Dat is van 09.30 af, dus wie dan moet werken heeft pech.

Overigens zijn het vooral gepensioneerden waarop Doortrappen zich richt. Doortrappen in Amstelveen  werkt samen met AmstelveenSport, Stichting Bovenkerk, de gemeente en Fietsmaatjes.

Vervoerregio

In de vijftien gemeentes van de Vervoerregio Amsterdam willen ‘veilig en met plezier’ laten fietsen, ook in Amstelveen. De fietsgroep vertrekt elke donderdag om 09.30 uur van het Noorddamcentrum in Bovenkerk, dat open is van 09.00 tot 12.30 uur. Er zijn overigens verschillende groepen, afhankelijk van de door fiets en de conditie van de berijder.

Bazaar

Zaterdag 1 juni is er van 11.00 tot 16.00 uur een bazaar bij het wijkcentrum Alleman. Behalve een rommelmarkt, zijn er volgens de organisatoren ijsjes en andere lekkernijen en kunnen kinderen zich laten schminken of gebruik maken van een springkussen. Men kan bij Alleman tot 24 mei een kraampje huren voor vijf euro; de afmetingf daarvan is 80 X 80 centimeter. Eten verkopen is overigens niet toegestaan. Men dient bij de aanmelding wel de naam en wat men van plan is te gaan verkopen  melden. Adres: alleman@participe.nu of bellen met 020-6453945.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.