Wie ondersteuning wil bij de opvoeding of advies bij een echtscheiding, kan nu alle informatie over organisaties die zich daarmee bezig houden op de website van de gemeente. Daar is namelijk nu het ‘Overzicht jeugdaanbod, 2021’ te vinden, waar men bijvoorbeeld ook informatie vindt over onder- of overgewicht bij kinderen of over borstvoeding.

Alle organisaties die helpen bij vragen op het gebied van financiën, gezondheid, opvoeden, relaties, sporten, voeding of taalontwikkeling staan daar. En de hulp is gratis, de gemeente betaalt de kosten.

Handig

Wethouder jeugd Frank Berkhout zegt blij te zijn met het overzicht. “Het is belangrijk dat ouders de weg naar hulp en advies weten te vinden. Dit handige overzicht helpt daarbij, ouders zien in één oogopslag wat er allemaal beschikbaar is. De gemeente biedt veel aan en dat doen we niet alleen in coronatijd. Dit is ons gangbare aanbod met bijvoorbeeld verslavingszorg, een echtscheidingsbuddy voor kinderen en het SEZO-opvoedadvies. Ook staat erin waar u financiële hulp kunt aanvragen zodat kinderen kunnen sporten of deelnemen aan culturele activiteiten.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.