Voor wie niet meer zo mobiel is, houdt de vrijwilligersorganisatie Stichting Fietsmaatjes Amstelveen volgende maand (april) fietsdagen op een duofiets. Het betekent op de speciaal daarvoor gemaakte fiets iemand meerijdt. De organisatie van de dagen vindt plaats in samenwerking met De Luwte en Participe Amstelland.

Fietsmaatjes Amstelveen is gespecialiseerd in het duofietsen voor diegenen die graag willen fietsen maar dat niet meer zelfstandig kunnen.

Coronaproof

De organisatie zegt te beschikken over kennis en toepassing in de praktijk over het duofietsen goed coronaproof kan plaatsvinden, zoals door het plaatsen van een spat / kuchscherm tussen de rijders. Na elke rit wordt de duofiets goed gedesinfecteerd. Een ritje op de duofiets geschiedt samen met een van de fietsvrijwilligers. Zij zijn er in getraind mensen met verminderde mobiliteit of balans goed te begeleiden. Belangrijk is wel dat mensen zelf, of met een klein beetje hulp, kunnen op- en afstappen. Men dient zich van tevoren te melden voor een van de volgende locaties en data.

Donderdag 1 april: De Luwte, Wimbledonpark 361, bel 020-545 9500 of mail m.lammers@zhga.nl

Donderdag 8 april: Wijkcentrum Middenhof, Dr. Willem Dreesweg 155, bel 020-6404801 of mail e.zaal@participe.nu

Donderdag 15 april: Wijkcentrum Kastanjelaan, Kastanjelaan 21, bel 020-6403251 of mail s.de.brouwer@participe.nu

Donderdag 22 april: Wijkcentrum Dignahof, Dignahoeve 174, bel 020 640 71 71 of mail r.deimann@participe.nu

Wie vragen heeft kan contact opnemen met Brenda van Oeveren, Activiteitencoach Participe Amstelland: b.van.oeveren@participe.nu

Fietsmaatjes wordt mede mogelijk gemaakt door Amstelidee, Mean Well, ZHG De Luwte en Participe Amstelland.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.