Nadat de burgemeester bij Venstra (Foto boven: amstelveenweb.com) aan het Stadsplein op 12 juli (16.30 uur) het eerste exemplaar van het boek Cody van de Amstelveense schrijfster Bernice Berkleef in ontvangst heeft genomen, komt zaterdag 14 juli (11.30 tot 12.30 uur) in die boekhandel Benedict Wells zijn laatste boek ‘Becks laatste zomer’ signeren.

Eerder schreef hij het alom bejubelde ‘Het einde van de eenzaamheid’, waarvan tegelijk met ziujn nieuwste boek de midprice editie verscheen.


Benedict Wells wordt geïnterviewd door medewerkster Ada Ruiter van Boekhandel Libris Venstra. Benedict zal een stukje voorlezen, vragen beantwoorden en natuurlijk is er ook ruimte voor signeren. Vragen die men hem wil stellen, kunnen al worden doorgegeven via info@venstra.nl.

Toegang is gratis!

Zie ook: https://www.libris.nl/venstra/activiteiten/interview-ontmoet-en-groet-benedict-wells/

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.