Iedere woensdagmiddag wordt in de Bibliotheek Amstelland voorgelezen aan kinderen van 2 tot en met 6 jaar, óók tijdens de zomervakantie. Van 18 juli tot eind augustus reist de voorleesvoorstelling (met muziek) Broertje Ruilen rond tussen alle vestigingen. Na afloop kunnen kinderen blijven knutselen. Kom lekker luisteren naar een mooi verhaal mét muziek.

Het babybroertje van Kaatje Krokodil kwijlt. En Mama Krokodil blijft maar roepen hoe schattig hij is. Kaatje kan het niet meer aanhoren! Als mama haar nieuwe hoed gaat ruilen, krijgt Kaatje een idee… Terug naar de babywinkel!

De reguliere voorleesmiddag is de hele zomer op woensdagmiddag om 15.30 uur in alle vestigingen. Op vrijdagmiddag om 16.00 uur is er voorlezen met het vertelkastje in de Bibliotheek Stadsplein Amstelveen. De  rondreizende voorleesvoorstelling is in plaats van het reguliere voorlezen en vindt plaats op de volgende woensdagen en locaties: 18 juli Stadsplein; 25 juli Aalsmeer; 1 augustus Westwijk; 29 augustus Uithoorn.

Toegang gratis, aanmelden niet nodig.

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.