Voor het zogeheten ‘Amstelkids Vrijheidsjournaal’ zoekt de kinderkrant Amstelkids presentatoren en verslaggevers van acht tot dertien jaar. Die kunnen auditie doen door uiterlijk op 23 maart een video van zichzelf op te sturen naar info@amstelkids.nl. Het Vrijheidsjournaal wordt t.z.t. naar de scholen gestuurd en is ook op RTV Amstelveen te zien.


De kinderkrant Amstelkids bestaat een jaar en wordt verspreid op scholen in Amstelveen en Ouderkerk aan de Amstel. De krant maakt nu voor de tweede keer een lokaal journaal voor kinderen.

Sinterklaas

Het eerste journaal kwam tot stand wegens de alternatieve Sinterklaasintocht. Deze tweede editie staat in het teken staan van vrijheid. Alle kinderen in Amstelveen krijgen de kans mee te doen en kunnen (vóór 24 maart) een video-auditie insturen naar de redactie van Amstelkids.

De door kinderen te sturen video mag maximaal 1 minuut duren, waarin de kandidaten zich voorstellen en laten zien wat zij kunnen. Aan het wordt verzocht
‘duidelijk te spreken.’ Bij de video moet wel een telefoonnummer zitten, zodat de redactie contact op kan nemen met de inzenders.

Volwassene

In het nieuwe journaal wordt ook gezocht naar een volwassene die het leuk vindt een mooie rol te spelen in het journaal. Ook kandidaten daarvoor kunnen een e-mail sturen naar info@amstelkids.nl t.a.v. hoofdredacteur Marloes Smit.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.