Twee raadsleden van GroenLinks in de gemeenteraad zijn met een eigen YouTube kanaal begonnen. ‘Stieneke & Ilika in gesprek met’ heeft het. Daarmee worden Stieneke Kruijer en Ilika Polderman bedoeld. Het YouTube kanaal is te vinden op: Stieneke en Ilika GroenLinks – YouTube

De twee willen ondanks corona toch in gesprek blijven met Amstelveners, zeggen ze. Via Zoom houden zij geregeld interviews, waarin zij vragen naar knelpunten wegens Corona. Maar vooral naar mogelijkheden en inspirerende plannen als alles weer ‘normaal’ is, zeggen ze.

Verbonden blijven

Het opgenomen gesprek delen ze op hun YouTube kanaal. “We willen graag verbonden blijven met de stad en de digitale gesprekken bieden hier de uitkomst”, meldt Kruijer.

Poldferman: “Door deze gesprekken op te nemen en online toegankelijk te maken, willen we de inwoners laten zien wat wij doen en de politiek dichter bij de mensen brengen.”

In het eerste gesprek vertelt Elwin Lindeman, beheerder van Buurtkamer KeizerKarelPark, over zijn werkzaamheden in de pandemietijd en de plannen voor na Corona.

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.