De Nederlandse Vereniging voor een Vrijwillig Levenseinde (NVVE) organiseert woensdag 8 januari om 20.00 uur een lezing over zowel juridische als meer praktische aspecten van euthanasie in het gebouw van de Apostolisch Genootschap aan de is Graaf Aelbrechtlaan 138-140. Zij komt op uitnodiging van Stadsdorp Elsrijk.

Er komen ook enkele praktijkvoorbeelden aan bod en een panel biedt gelegenheid tot het stellen van vragen en discussie.
Het onderwerp euthanasie staat momenteel erg in de belangstelling en organisator Stadsdorp Elsrijk verwacht een ruime opkomst. Aan belangstellenden wordt daarom verzocht zich vooraf aan te melden op denkersclubelsrijk@ziggo.nl
Aan inschrijving zijn geen kosten verbonden. Zaal open om 19:30 uur.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.