Er staat weer een nieuwe editie van huiskamerfestival Gluren bij de Buren Amstelveen voor de deur. Op zondag 9 februari 2020 (12.00 tot 17.00 uur) worden huiskamers door de hele gemeente omgetoverd tot tijdelijke podia voor lokaal talent. Het Perzisch tapijt wordt tot podium gebombardeerd en de hoekbank tot tribune. Aanmelden voor deelname met huiskamer of act is nu mogelijk via www.glurenbijdeburen.nl.  

Een op de drie Nederlanders houdt zich wekelijks bezig met kunstbeoefening. Of je nu rapper, dichter, balletdanser of theatermaker bent. Jong en onbeschreven of een ervaren rot in het vak. Op jezelf aangewezen als singer-songwriter of onderdeel van een 30-koppig koor. In de huiskamer worden zij allemaal spotlights gezet.

Wie van zijn huiskamer een buurtpodium wil maken en lokaal talent in huis halen, kan zich dus melden. Meedoen met Gluren bij de Buren is mogelijk met ruime landhuizen, knusse studentenkamers en alles daartussenin. Aanmelden is mogelijk tot 30 november via www.glurenbijdeburen.nl/amstelveen

 

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.