Adjunct-directeur beheer en financiën Frank Vijgen (foto boven)) nam woensdag afscheid van scholengemeenschap Panta Rhei. Na tweeënveertig jaar bij die school gaat hij met pensioen.

Frank Vijgen startte er in 1977 op als docent wis- en natuurkunde in het oude bovenbouwgebouw aan de Hortensialaan (inmiddels afgebroken). In de loop der jaren had hij diverse nevenfuncties, waaronder die van roostermaker. In de jaren ’90 werd hij adjunct-directeur beheer en financiën. Volgens directeur-bestuurder Erik Holtslag was hij heel erg belangrijk voor het financiële reilen en zeilen van Panta Rhei.

Nieuwbouw

Van eind jaren ’90 af heeft Vijgen zich intensief beziggehouden met de nieuwbouw voor Panta Rhei. Onder directeur-bestuurder Bert de Weerd gaf de gemeente Amstelveen groen licht. Frank Vijgen coördineerde de bouw, van ontwerp, gebruikersoverleg en architect tot aannemer, inrichting en installatiebedrijven. Later volgden een aantal uitbreidingen en recent nog de aanleg van 600 zonnepanelen om de gebouwen te verduurzamen.

Tijdens een feestelijke bijeenkomst op Panta Rhei met medewerkers en genodigden is stilgestaan bij wat Frank Vijgen voor de school betekend heeft. Directeur-bestuurder Erik Holtslag overhandigde hem de Panta Rhei Award als dank voor zijn jarenlange inzet voor de school.

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.