Op vier woensdagen kunnen filmliefhebbers deze zomer in de bibliotheek aan het Stadsplein hun lol op. Een deel van het gebouw wordt omgetoverd tot pop-up filmtheater, waar iedereen voor een mooie Art-house film welkom is. Het filmtheater is gratis en geopend op woensdag 3 en 17 juli en op woensdag 7 en 21 augustus. Voor elk van deze dagen selecteert de Bibliotheek een andere film. Steeds van 11.15 tot 13.00 uur.

Welke film er vertoond wordt is tot aan de start een verrassing, zegt de bieb. Na afloop van elke voorstelling wordt de film van die dag kort nabesproken.

Niet alleen kan men de mooiste films zien, ook is er een kans andere filmliefhebbers te ontmoeten. Het aantal plaatsen in de Bibliotheek is wel beperkt. Meer informatie over de Bieb Bios en andere zomeractiviteiten: https://www.debibliotheekamstelland.nl/

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.