Over omgaan met iemand die heel veel alcohol drinkt is het thema van twee door Brijder in Haarlem verzorgde gratis informatieavonden op de dinsdagavonden 22 en 29 mei (19.30 uur). De avonden zijn bestemd voor partners / kinderen / familieleden / vrienden van mensen met een alcoholprobleem.

Tijdens deze avonden komt aan bod: Welke gevolgen kan het overmatig alcoholgebruik hebben voor het lichaam, het denken en het gedrag? Wat zijn de gevolgen voor de omgeving van de drinker? Hoe kunt u met een drinker omgaan?  Welke grenzen kunt u stellen? Hoe voorkomt u dat uzelf of andere gezinsleden te veel in het gedrang komen? Welke hulpverlening is er voor probleemdrinkers/verslaafden en mensen in hun directe omgeving? Kan men zelf iemand met een alcoholverslaving helpen?

Deze twee avonden horen bij elkaar. Men schrijft zich voor beide in. De gratis bijeenkomsten vinden plaats bij Brijder op de Richard Holkade 4, ingang aan de achterzijde van het gebouw aan de Oorkondelaan in Haarlem.

Voor verdere informatie en inschrijving: 088 – 358 38 00 of een e-mail sturen naar preventie@brijder.nl.

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.