Van donderdag 22 oktober af zijn twee films in Cinema Amstelveen te zien: Antoinette dans les Cévennes en Corpus Christo.
Antoinette is een schooljuf die uitkijkt naar de geplande romantische week met haar geheime minnaar Vladimir. Hij laat het echter afweten omdat zijn vrouw een wandelvakantie heeft geboekt in de Cevennen in Zuid-Frankrijk. Antoinette besluit haar geliefde achterna te reizen. Een hoofdrol in de film is weggelegd voor Patrick, de koppige ezel die haar vergezelt op haar bijzondere avontuur. Antoinette dans les Cévennes maakte deel uit van de officiële selectie van Cannes 2020. In de prachtige bergen komt Antoinette zichzelf tegen. Herkenbaar, wrang en hilarisch tegelijk.

Corpus Christo
De twintigjarige jeugddelinquent Daniel droomt van een leven als priester, maar door zijn strafblad zit dat er niet in. Tot hij per toeval wordt aangezien voor een priester en hij toch zijn kans krijgt. Gigantische hit in eigen land en genomineerd voor een Oscar.

Verder zijn de volgende films nog te zien: Made int Italy, Deux, en The Personal History of David Copperfield. De jeugd kan genieten van Jackie en Oopje en Bigfoot Family. Kijk op www.cinemaamstelveen.nl voor alle tijden, data en tickets.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.