Vier bands komen donderdag 14 juni (20.00 uur) naar P60 in het kader van de  ‘Young & Ambitious’ tour. Naast headliner van de avond Start / Over zijn Total Seclusion, The Evolutionist en Astraea er.

Start / Over is geen onbekende meer in de Nederlandse metalcore scene. De band speelde onder meer met Make Them Suffer, Novelists, The Royal, The Charm The Fury en For I Am King. Met de single “Lucie” introduceerde de band een compleet nieuwe sound en dat heeft hem zeker geen windeieren gelegd. Verwacht meeslepende melodieën, snoeiharde breakdowns en een flinke lading energie.

Total Seclusion presenteert een perfecte mix van hardcore, skatepunk en ska met een vleugje moderne metal. In 2017 won de band de Popprijs van Amstelland. Op 25 april bracht hij een nieuw album uit en op 9 mei presenteerde de formatie het prestigieuze Sugarfactory

Geen probleem

The Evolutionist was voorheen Evolve, waardoor opnieuw naam moest worden gemaakt. Dit bleek echter geen probleem voor de band, omdat die de bijzonder innovatieve EP “Locked in Time” overtuigend wist te releasen.

Astraea is wellicht de jongste band van de “Young and Ambitious tour”, maar dit is in zijn presentatie niet te merken. Tijdens de eerste show wist de band al gelijk de publieksprijs te winnen bij de voorronde van de Metalbattle 2018. De eer is aan Astraea om de show te openen.

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.