AmstelveenSport (AS) start dit najaar met de Vier Seizoenen Wandelingen, een reeks informatieve wandelingen verspreid over het jaar. De eerste daarvan, de Pompoenwandeling, vindt plaats op vrijdag 15 november om 10.00 uur bij wijkcentrum Pluspunt aan de Smeenklaan. Deelnemers kiezen voor een wandeling van vier (circa een uur) of tien (circa 2 uur) kilometer. De route en sluit af met een kom pompoensoep in het Wijkcentrum.

De Pompoenwandeling is de perfecte manier om in beweging te blijven tijdens de herfst, zegt AS.

Fysio

Sabine Meeuwis, Bewegen Op Recept (BOR) Coach van AmstelveenSport, begeleidt de vier kilometer wandeling. Zij helpt mensen door hen te verbinden met het bestaande sportaanbod. Een sport die bij de wandelaar past.

Bij de tien kilometer wandeling loopt Auke Ham mee. Hij is fysiotherapeut bij Fysiotherapie Dekker en kan alles vertellen over vitaal ouder worden en valpreventie. Voor vragen over fit blijven op latere leeftijd kan men bij hem terecht. Kosten: € 2 voor de wandeling en € 3 voor een kom pompoensoep (af te rekenen in het wijkcentrum). Koop je wandelkaartje vooraf via de website: amstelveensport.nl/wandelen.

Agenda

Het programma voor de Vier Seizoenen Wandelingen is, na de eerste op 15 november: Vrijdag 24 januari 2025: Snertwandeling; Zondag 16 maart 2025: Lentewandeling; Vrijdag 11 juli 2025: Zomerwandeling; Vrijdag 19 september 2025: Sportweek Wandeling; Vrijdag 31 oktober 2025: Pompoen Wandeling.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.