Voor partners houdt de regionale organisatie ‘Mantelzorg en Meer’ de gratis 7-delige cursus ‘Omgaan met Dementie’, die op donderdag 29 augustus begint om 10.30 uur op het kantoor van de instelling aan de Dr. Willem Dreesweg 2. Ook de andere cursusdagen worden tijdens kantooruren gehouden (van 10.30 tot 12.30 uur), zodat iemand moet werken pech heeft gehad.

De cursus wordt op zes donderdagen gegeven en er is een terugkomdagdeel op 28 november. De andere donderdagen zijn 5, 12, 19 en 26 september en 3 oktober.

Tips

In deze cursus krijgen deelnemers informatie over dementie, alsmede tips en handvatten voor het omgaan met de veranderingen van de partner.

De onderwerpen die aan bod komen zijn onder andere: Vormen van dementie, Werking van het geheugen, De belevingsgerichte benadering, Wat betekent dit voor partners en Hulpmogelijkheden.

Aanmelding

 Voor meer informatie aanmelden kan men contact opnemen via info@mantelzorgenmeer.nl, 020- 5127250 of kijk op www.mantelzorgenmeer.nl/mantelzorg/agenda/. Deelname is gratis voor mantelzorgers in Aalsmeer, Amstelveen, Haarlemmermeer, Uithoorn en Ouderkerk aan de Amstel.

1 REACTIE

  1. Fijn dat onze maatschappij die hoogbejaarde mantelzorgers ondersteunt, die nog voor hun dementerende partner moeten zorgen.
    Waar blijft dat verzorgingshuis 2.0.?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.