Wethouder Frank Berkhout van Onderwijs (D66) gaat er met de Raad van Toezicht wel over spreken, beloofde hij de gemeenteraad. Het zit hem ook niet lekker dat bij stichting Amstelwijs in dat college niemand uit Amstelveen of Ouder-Amstel zit, terwijl het wel over de openbare basisscholen in die gemeenten gaat.

De VVD bracht bij monde van raadslid Gerritsen de kwestie woensdag ter sprake toen gemeenteraad met terugwerkende kracht per 10 juli Annelies Knuttel moest benoemen. Ook die komt van buiten. FOTO: amstelveenweb.com

 

1 REACTIE

  1. Wat een slappe hap dit. Dit gebeurt al jaar in haar uit. De gemeenteraad benoemt uiteindelijk en doet dit dus zelf. Door nota bene bij accoamatie te benoemen accepteert de raad dit. Wees dan iemand met ballen en stem de voordracht weg om een anstelvener te laten benoemen!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.