Ter gelegenheid van het 55-jarige bestaan is er een reünie van het Hermann Wesselink College (HWC) op zaterdag 13 oktober. Voor de laatste keer wordt die gehouden in het bestaande gebouw aan de Startbaan, want er komt een nieuw. De gemeenteraad heeft daarvoor ruim 22 miljoen vrij gemaakt, waar nog enkele miljoenen bijkomen voor het bouwrijp maken van de grond en infrastructurele voorzieningen. In totaal komt het project op ruim 26 miljoen euro. De bouw, overigens op dezelfde locatie, start volgend jaar.

Voor de reünie zijn oud-leerlingen en -docenten uitgenodigd. Er is een lunch voor het voormalige en hedendaagse personeel, waarna om twee uur de reünie voor oud-leerlingen en docenten start. Die ontmoeten elkaar tot 20.30 uur. Om half drie (tot 16.00 uur) kan men lesjes van docenten bijwonen en is en een ‘afscheidstour’ door het schoolgebouw. Om 17.00 uur is en een hapje en een borrel, die tot 20.30 uur duurt. ‘Catering aanwezig’, staat er in de uitnodiging.

De aula, een gymzaal en de kantine worden als lounge ingericht. Om het gemakkelijker te maken om elkaar te vinden zijn de jaarlagen aan diverse lokalen gekoppeld. Men kan zich via de school aanmelden. Overigens wordt iedereen die een uitnodiging ontving gevraagd die door te geven aan anderen, omdat mogelijk niet iedere oud-leerling wordt bereikt wegens verhuizingen et cetera. school@hermannwesselinkcollege.nl

 

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.