Uiteraard volledig buiten de media om heeft wethouder Adam Elzakalai (Wonen) nieuwe letters op de Campus Uilenstede onthuld. Dat deelt de gemeente in een persbericht achteraf mee. Op Uilenstede wonen meer dan 3500 studenten en is daarmee is de grootste campus van Noord-Europa.

Er waren in de loop der jaren letters verdwenen. Daarom zorgden gemeente, Vereniging Bewoners Uilenstede (VBU) en studentencorporatie DUWO er samen voor dat de letters weer terug zijn.

Schouw

Volgens Elzakalai bleek tijdens een wijkschouw op Uilenstede van  de gemeente met VBU en DUWO, ruim een jaar geleden, dat er letters misten.  “Daarom hebben we samen besloten ze terug te plaatsen. We hebben nu gekozen voor meer eigentijdse kunststofletters die hopelijk weer lang blijven staan”, zegt Adam Elzakalai.

Naar zijn mening zijn DUWO en VBU belangrijke partners voor de gemeente. “Ze houden zich bezig met de studentenhuisvesting in Amstelveen en vertegenwoordigen die ook.” Hij zegt dat met die partijen afspraken zijn gemaakt over bijvoorbeeld de woningvoorraad, onderhoud, betaalbaarheid en duurzaamheid.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.