Het gratis Themacafé op dinsdagavond 24 september (20.00 uur) op het kantoor van Participe Amstelland (Dr. Willem Dreesweg 2 in Amstelveen) is gewijd aan echtscheiding en stuk gelopen relaties van niet getrouwde stellen. Men krijgt daar informatie over alles wat ermee samenhangt en kan onder vier ogen de privésituatie kort bespreken. “Scheiden doet lijden, maar met de juiste hulp kan er veel ‘leed’ worden bespaard”, zegt Participe.  

“Uit elkaar gaan is nooit leuk”, weet de organisatie ook. “Je belandt in een hectische periode waarin er verschillende lastige zaken opduiken waarover nagedacht moet worden moeten nadenken. En men moet belangrijke beslissingen moet nemen.” Tijdens het Themacafé komen vragen aan de orde als wat de juiste juridische stappen zijn die men in dit specifieke geval het best kan zetten, of er naar een mediator of advocaat wordt gegaan, een maatschappelijk werker kan helpen wat te doen met eventuele kinderen hebt.

Presentaties

Eerst worden korte presentaties worden gegeven door diverse (ervarings) deskundigen van organisaties als Participe Amstelland, Nhowmediation en Berntsen Mulder advocaten. Daarna kan men in een persoonlijk gesprek vragen aan hen stellen. Meis van 19.45 uur af welkom. Voor meer informatie: escafe@participe.nu of 0297-562955.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.