De 9e Piano Promenade Amstelveen zal dit jaar plaatsvinden op zondag 13 oktober. Evenals vorig jaar wordt het openingsconcert weer gegeven bij ANNA op de Amsterdamseweg 22, van 13:30 tot 14:00 uur en bestaat uit een afwisselend programma.

Aansluitend volgen van 14:30 tot 17:00 uur de huisconcerten op zeventien locaties op de route van Bovenkerk via de Handweg en het Oude Dorp naar de Amsterdamseweg. Weer zijn veel mensen bereid gevonden hun huis voor dit evenement open te stellen. “Zonder hen geen Piano Promenade”, zeggen de organisatoren.  Daarnaast zijn tuincentrum Life & Garden, museum Jan van der Togt en van Kerkwijk Piano’s weer van de partij. Nieuw is dit jaar restaurant Colijn in Bovenkerk. In Bovenkerk zal ook gemusiceerd worden in de Torenkapel van de Sint Urbanuskerk. De organisatie ziet er een gelegenheid in om aandacht te geven aan de restauratie van de kerk.

75 musici

Ongeveer 75 musici hebben zich opgegeven om, alleen dan wel samen met andere musici, voor de bezoekers op te treden. Zij zullen zorgen voor een grote verscheidenheid aan muziek: klassiek, jazz, serieus, vrolijk. Toegang vanzelfsprekend gratis.

Binnenkort zal de gedetailleerde informatie t.a.v. locaties, deelnemers en uit te voeren muziek bekend worden gemaakt. O.a. via website: www.PianoPromenadeAmstelveen.nl. Het organisatiecomité zegt druk bezig te zijn alle zaken goed te regelen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.