Zaterdag (14 september) houdt Lions Club Mingle in Amstelveen  een inzameling van kinderboeken. Van 11.00 or 16.00 staat de organisatie daartoe met een kraam in de hal van het Binnenhof in het Stadshart, tussen Hema en de balie van het winlekcentrum. Vorig jaar werden bij een dergelijke actie 3500 kinderboeken gedoneerd. De actie wordt herhaald in het kader van de Week voor de Alfabetisering.

De Lions Club hoopt dit jaar op een nog hogere opbrengst dan die van de vorige actie. Na een indeling op leeftijdsgroepen worden alle boeken doorgegeven aan onder meer wijkcentra, huiswerkpunt, Blijf van m’n lijf huizen, Vluchtelingenwerk, Taalvijver en dergelijke instanties. Ook de Voedselbank kan er op rekenen; daar krijgen kinderen van cliënten allemaal vijf boeken met een strik er omheen.

 

 

 

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.