Zondag 29 september wordt weer het Kunst & Kids Festival gehouden in Schouwburg Amstelveen. Alle kids uit Amstelveen en omstreken zijn tussen 11.00-17.00 uur welkom voor onder meer theater, film en workshops. Ster van de dag is Brandweerman Sam, die op kampeeravontuur gaat in de Grote Zaal. Kinderen wordt gevraagd verkleed als brandweerman, agent of dokter te komen en zo met hem op de foto te gaan.

Tijdens het Kunst & Kids Festival kunnen kinderen deelnemen aan gratis workshops zoals mini zang- en dansworkshops (5+) door de Musical4daagse of een workshops toneelspelen (8-12 jaar). Of een kijkje bij Theater Kwatta nemen en Bouw je eigen vogelnest (AL) bekijken of aan de workshop pannenkoeken versieren meedoen.

Brandweerman

En natuurlijk zijn er de voorstellingen Brandweerman Sam Live – Het grote kampeeravontuur (2+), Agent & Boef (3+) en Hooggeëerd Publiek (5+) van Goochelaar Jahon. Kaartjes zijn nu al te koop. En er staan twee verassingsfilms op het programma. Kijk op cinemaamstelveen.nl voor het laatste nieuws.

Verder is er een gratis preview van Een ijsbeer in de tropen (2+) door kids-comedian Wijnand Stomp, poppenkast en een rondleiding achter de schermen. Ook kunnen de kinderen een speurtocht doen door het theater, tekenen & knutselen en geschminkt worden. En ergens in het theater komen zij vast poppenspeler Irene Laros tegen met haar hond.

Bekijk het complete programma via: https://schouwburgamstelveen.nl/kunstenkids

Entreebewijzen

Entreebewijzen voor de voorstellingen Brandweerman Sam (2+), Hooggeëerd publiek (5+), Agent&Boef (2+) en de films zijn nu al te koop via schouwburgamstelveen.nl/kunstenkids.

Amstelveenpas

Op vertoon van Amstelveenpas kan men voor slechts € 1,00 naar de voorstelling Agent & Boef (2+). Deze kaartjes zijn op zondag 29 september verkrijgbaar aan de kassabalie.

Vouchers

Vouchers voor de workshops, preview en rondleiding kunnen vanaf een half uur voor de activiteit worden opgehaald aan de kassabalie.

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.