Het winlelcentrum in het Stadshart staat zaterdag (6 april) in het teken van fashion, goodiebags en kortingsacties tijdens het Unexpected Fashion evenement.

Bezoekers worden getrakteerd op onder meer professionele fotografie en goodiebags, waarvan het winkelcentrum er 500 uitdeelt.

Een XL shopping bag van 2,5 bij 2,5 meter wordt op het Binnenhof geïnstalleerd om speciale goodiebags aan het winkelend publiek weg te geven. Deelname alleen voor Personal Shopping Card houders en bij besteding van €25 in het winkelcentrum. Voor meer informatie: www.stadshartamstelveen.nl

Deelnemers moeten een kassabon ter waarde van minimaal € 25 tonen. Voor de machine is een rij gecreëerd met velvet ropes. Aan de voorzijde van de rij staan de presentator en hostessen klaar om de deelnemers te ontvangen. Vervolgens mogen zij aan de hendel trekken. Elke deelnemer wint een goodiebag en het aantal sterren bepaalt de inhoud. De goodiebag station is er van 12:00 tot 18:00 uur en deelname is mogelijk zo lang de voorraad strekt.

National Glamour Day

Zaterdag 6 april is het ook National Glamour Day. Een grote selectie winkels geeft 20% korting op vertoon van het magazine Glamour. In Stadshart Amstelveen geven in elk geval de volgende winkels zaterdag 20% korting: De Bijenkorf, Douglas, Guess, H&M, Hudson’s Bay, Hunkemöller, Kruidvat, Levi’s, Mango, NA-KD, Pandora, Perry en We Are Labels. Voor meer informatie: https://events.glamour.nl/national-glamour-day

Mobiele fotostudio

Bezoekers kunnen op de foto bij de mobiele studio van Picture People op het Binnenhof, waar de fotograaf zorgt dat je een ‘Instagrammable picture’ mee naar huis kunt nemen. De fotoshoot en afdruk is gratis op vertoon van je Personal Shopping Card.

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.