Morgen, dus dinsdag 18 juni, blijkt Stadsdorp Elsrijk een bijeenkomt te houden over het digitaal communiceren, waar lang niet iedereen vaardig in is. De groep ‘Voorzorg’, speciaal voor ouderen, houdt van 15.00 tot 17.00 uur een bijeenkomst daarover in Huis Elsijk (foto) aan de Graag Aelbrechtlaan 138 (zeg maar het gebouw van het Apostolisch Genootschap).

Digitalisering is niet meer weg te denken uit onze samenleving, constateert Voorzorg van Stadsdorp Elsrijk. “Er wordt van ons gevraagd om onze administratie, bankzaken en communicatie met anderen zoveel mogelijk digitaal te doen.”

Demonstratie

Dat vraagt het nodige van vooral ouderen en het is tegelijk niet onbelangrijk waar men rekening mee moet houden. Daarover spreken
Anton Furnée (over de digitale mogelijkheden), iemand van Seniorweb over ondersteuning door vrijwilligers en Paul Stolwijk geeft een demonstratie over Femly TV. Aanmelding bij: info@stadsdorpelsrijk.nl

1 REACTIE

  1. Ik wens ze veel succes. Leren is herhalen en nog eens herhalen, dan schiet je met een demonstratie ( zeker voor ouderen) niets op.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.