Inwoners met een Amstelveenpas kunnen in de voorjaarsvakantie opnieuw gratis naar een jeugdvoorstelling met hun kinderen in de schouwburg. “Een mooi initiatief om cultuur toegankelijker te maken voor inwoners die het niet breed hebben”, zegt wethouder Marijn van Ballegooijen. Het is een actie van gemeente en schouwburg.

Er zijn voorstellingen voor jonge kinderen (3+), maar ook voor kinderen die iets ouder zijn (8+). “Er is een gevarieerd aanbod, zodat er voor iedereen iets bijzit”, zegt Van Ballegooijen.

Actie

De eerste voorstelling is zaterdag 25 februari en de actie loopt tot en met zondag 5 maart. Informatie over alle gratis voorstellingen is te vinden via http://amstelveenpas.nl  Ook reserveren kan via die website. Houders van een Amstelveenpas kunnen één gratis voorstelling uitkiezen voor het hele gezin.Er zijn voorstellingen voor jonge kinderen (3+), maar ook voor kinderen die iets ouder zijn (8+). “Er is een gevarieerd aanbod, zodat er voor iedereen iets bijzit”, zegt Van Ballegooijen.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.