Tijdens nieuwe editie van P60 Radar op donderdag 7 december spelen vijf bands. Ze deden mee aan drie workshops over alles omtrent muziek.

De bands zijn Bacon Biscuit, HGetr Verbondt, Lifeblood, Meraki en Sixty-P.

Digitaal

Bacon Biscuit ontstond eind vorig jaar en heeft zijn Punksound te danken aan invloeden van Green Day en blink-182. Ook is een invloed van grunge te horen in de muziek.
Het Verbondt verpakt hedendaagse onderwerpen, zoals volle agenda en hete zomers, in vrolijke Nederlandstalige popnummers met vleugjes funk en rock waar nodig. Nederpop in de geest van De Dijk en Thijs Boontjes. Het Verbondt bereikte de Noord-Hollandse finale van het Regio Songfestival 2023 met het nummer Digitale Serenade en stond in 2022 in de finale van de Popprijs van Amstelland.
Lifeblood bestaat uit vijf Aalsmeerse en Uithoornse jongens, die de band in 2020 begonnen met het opnemen van eigen muziek. Tot nu toe zijn er vier singles, een EP en een videoclip uitgebracht. Vorig jaar wonnen ze de popprijs van Amstelland. De nummers van Lifeblood vallen allemaal binnen het rock-genre.

Jong
Meraki is een jonge band, bestaand uit Ben op keys, Joppe op drum en Mattheo op gitaar en zang. Het band maakt voornamelijk indië muziek en neemt sterke uitvloeden uit diverse genres, voornamelijk jazz en r&b, over. De band laat zich inspireren door artiesten als The Backseat Lovers, Dominic Fike en Frank Ocean. Meraki betekent iets doen met veel creativiteit en liefde.

Studenten

In Sixty-P spelen vier Amstelveense studenten, die het liefst elke dag samen muziek maken. Sinds het begin zijn ze bezig bestaande pop & soul klassiekers in een nieuw jasje te steken en sinds twee jaar settelen ze zich op het maken van eigen nummers waarin verschillende genres samenkomen. Een van hun voornaamste eigenschappen is dat de band een erg flexibele bezetting heeft, wat resulteert in een grote verscheidenheid aan verschillende muzikale uitingen. In 2021 mocht de band mee doen aan de Popprijs van Amstelland waarbij ze in de finale kwamen.
Kaarten voor 7 december via: https://p60.nl/radar-dec

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.