“Ik wens dat mijn kinderen, Jamie en Jesse, samen een leuke dag mogen meemaken na alle emotionele gebeurtenissen,” schreef Marja van Diest. De plaatste die wens bij de zogeheten wensbank in de hal van Ziekenhuis  Amstelland.

Van Diest en haar twee zonen waren vijftien jaar mantelzorger geweest haar man en hun vader, van wie zij onlangs, na een lang ziekbed, afscheid moesten nemen. Kort daarna kreeg Marja een hersenbloeding. “Een traumatische gebeurtenis zo kort na het overlijden van hun vader”, zegt Marja. “Gelukkig gaat het nu heel goed met mij maar wat gun ik ze eens weer wat positiefs na alles.”

Golfen en lunchen

Het wenscomité van Ziekenhuis Amstelland gunde dat niet alleen de zonen maar ook hun moeder en schoondochter Britt. Golf Amsteldijk werkte graag mee aan deze wensvervulling en zorgde voor een actief en smakelijk programma. Golf Amsteldijk biedt met ‘9 Werelden van Golf’ de grootste oefenfaciliteit van Europa aan. Na een rondleiding, gingen ze aan de slag met allerlei tips en tricks via het trainingssysteem ‘Toptracer’. Na een lunch, aangeboden door Brasserie 10, konden ze het  geleerde in de praktijk brengen. “Het was een superleuke dag”, zegt Marja. “Helaas was Jamie ziek maar dat maken we nog goed.”

Wensbank Ziekenhuis Amstelland
Sinds begin dit jaar siert de wensbank de hal van Ziekenhuis Amstelland. Dit kunstwerk is ontworpen door ontwerper Piet Cohen uit Amstelveen en gemaakt door de creatievelingen van Werk- en Dagcentrum Middelpolder van Stichting Ons Tweede Thuis. Patiënten, medewerkers en bezoekers kunnen wensen in de wensbank achterlaten of online een wens indienen. Periodiek worden door Ziekenhuis Amstelland en WISH3 de mooiste wensen vervuld.

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.