Zoals alle culturele instellingen, waaronder de schouwburg, heeft ook het Amstelveens Poppentheater een forse knauw gehad door de corona-maatregelen. Maar het Poppentheater heeft er in elk geval iets op gevonden. Het organiseert de Kleuterspeurtocht ‘Ik zie, ik zie’ voor kinderen van 3 tot 6 jaar in de Meivakantie, van 2 tot 9 mei. 

Het Amstelveens Poppentheater staat midden in de wijk Elsrijk. Volgens de directie is dat een ‘heel mooie buurt waar, als je goed kijkt, veel te zien en te ontdekken is’.

Vijf euro per tocht

Omdat de theaters nog niet open mogen heeft houdt het speciaal voor de kinderen een leuke speurtocht. Zij speuren naar dieren, kabouters en zelfs handpoppen. Starten kan van zondag 2 mei tot zondag 9 mei van 10:30 uur tot 15:30 uur. Start en eindplek is het theater. De speurtocht duurt een uurtje en is voor kinderen van 3 tot 6 jaar en hun begeleiders en kost € 5,00 per tocht.

Men kan zich opgeven op info@amstelveenspoppentheater.nl of via 020-6450439

Vermeld daarbij duidelijk naam en telefoonnummer. Om elkaar niet in de weg te lopen graag opgeven op welke dag en of men in de ochtend of middag wil starten.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.