Aan de klachten bij gemeente en media is een einde erover gekomen. Inwoners klaagden, vaak namens hun kinderen, erover dat het speeltoestel op het Stadsplein, waarvan druk gebruik werd gemaakt, opeens was verdwenen. Maar vrijdag opende wethouder Floor Gordon (Stadshart) een nieuw klimrek.

Op de weekmarkt zonovergoten waren bezoekers en marktkooplieden daarvan getuigen. En kinderen natuurlijk.

Goedkoper

Nadat Gordon het hek rond de nieuwe attractie had open gebroken, kon zij natuurlijk geen betere openingshandeling bedenken dan, samen met kinderen, het kersverse klimrek te beklauteren (foto). “Mam, wanneer komt dat klimrek terug”, was ook wat haar eigen kroost tegen haar zei. Die speelplek op het Stadsplein is er nu weer.

Floor Gordon vertelde waarom het oude speeltoestel verdween. Dat hield verband met de schaatsbaan tijdens Winter Village. Om daarvoor te wijken moest het worden gedemonteerd. Dat is blijkbaar niet helemaal goed gegaan. Maar de noodzakelijk geworden reparatie zou tot september duren en veel kosten. “Al met al was dit goedkoper en eerder klaar”, vertelde Gordon.

1 REACTIE

  1. Het verwijderen en vervangen van het klimrek heeft gruwelijk veel geld gekost en veel te lang geduurd. Wat een wanbeleid. Het gebeurde allemaal pal voor ons gebouw, maar de gemeente had niet het fatsoen om ons te informeren.
    Het Stadshart blijft een stiefkind van het gemeentebestuur.

    Maar gelukkig is er weer een klimtoestel.
    Leuk, gezond en zonder geschreeuw.

    https://photos.app.goo.gl/MxkMZbFC9ghg4foG7

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.