Over ‘Diep in Zee’ gaat de voorstelling in het Amstelveens Poppentheater voor de kleintjes. Men moet er voor 2 Jaar of ouder zijn.

De voorstelling wordt gegeven op zondagmorgen 5 februari om 10.30 uur.

 Zakken

In ‘Diep in Zee’ neemt Dagmar Chittka het jongste publiek me in een beeldende voorstelling met dans, vormgeving, muziek en live projectie. “Ik laat me zakken in het zachte koele water en duik onder in de golven tot ik in een magische onderwaterwereld van de zee beland. Hier is het zo stil en alles vertraagt”, zegt ze zelf.

Prentenboek

Op het podium komt een prentenboek in een bijzondere beeldtaal tot leven. ‘De kinderen beleven de voorstelling echt me; ze voelen me en doen ook me’, meent het Poppentheater. ‘Diep in Zee prikkelt hen om al hun zintuigen open te stellen en om op ontdekkingsreis te gaan in de onderwaterwereld van de zee.’ Daar ontmoet men vissen, planten, onderwaterwezens, ruïnes en de vraag is wat er nog meer allemaal verborgen ligt in de diepte van de oceaan. Toegangsprijs: € 9,00. Reserveren kan via www.amstelveenspoppentheater.nl, info@amstelveenspoppentheater.nl of via 020-6450439

 

Foto: Danielle Ana Fuglistaller

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.