In januari organiseert Mantelzorg & Meer weer verschillende gespreksgroepen voor mantelzorgers in Amstelveen, Aalsmeer, Uithoorn en Ouderkerk aan de Amstel.Men ontmoet daar dan anderen die ook mantelzorg verlenen.

Ziektebeelden

Maar misschien is nog belangrijker dat men er herkenning, erkenning en steun vindt en tips van elkaar krijgt. De gesprekken worden geleid

door een mantelzorgconsulent. In januari starten er dus diverse gesprekgroepen gericht op de ziektebeelden Psychische problematiek, Parkinson, Dementie, Niet Aangeboren Hersenletsel en (speciaal voor ouders) Autisme.

Kijk voor meer informatie over het aanbod, de locaties en de tijden op de website mantelzorgenmeer.nl bel 020-5127250. Een mail sturen kan ook: info@mantelzorgenmeer.nl. Aanmelden is verplicht en kan door het sturen van een mail of telefonisch. Aanmelden kan ook via het formulier bij de agenda op de website.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.