Zaterdag (9 juli) zijn van 11.00 tot 12.00 uur Margôt Ros, bekend van Toren C, en Jeroen Kleijne bij Libris Venstra om te vertellen over hun gezamenlijke boek ‘Zeg maar Agaath’ en dat te signeren.

Het verhaal gaat over Agaath (78), die besluit na het overlijden van haar man haar villa in Amsterdam-Zuid te ontruimen, onder toeziend oog van kaketoe De Generaal.

Supermarkt

Dankzij een advertentie in de supermarkt krijgt ze hulp van vakkenvuller Karim (18), die nog geen idee heeft wat hij wil met zijn leven. Dan stuit Karim op een stapel oude liefdesbrieven. Wie is de mysterieuze man die Agaath zo aanbad en kan Karim haar helpen op zoek te gaan naar haar grote liefde?

Zeg maar Agaath is de eerste roman van schrijversduo Margôt en Jeroen. Samen schreven ze eerder het boek Hersenschorsing (Nijgh & Van Ditmar, 2020).

Jeroen is schrijver en journalist en publiceerde o.a. in Psychologie Magazine. Margôt is actrice, komedieschrijfster en regisseuse. Haar eerste rol was die van Marjan de Winter in Goede tijden, slechte tijden. Samen met Maike Meijer bedacht en schreef zij de televisieserie Toren C. Volgens boekverkoper Remco Houtepen is “een ontzettend leuk, vrolijk, lief en fijn boek” ontstaan.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.