Met de ludieke actie AmstelFood wil het winkelcentrum Stadshart de horecaonderneners daar in het zonnetje zetten. Door iedereen die deze zomervakantie thuisblijft erop attenderen, dat ze van harte welkom zijn om een culinaire wereldreis te maken langs de horeca van Stadshart.

Zo kunnen consumenten tijdens hun ‘staycation’ dagelijks terecht voor de ‘Everyday Delicious Foodtours’ en ‘reist’ men van Japan tot Vietnam, van Indonesië tot Amerika en van Italië tot Nederland. Voor meer informatie zie: www.stadshartamstelveen.nl/foodadventures.

Wereldreis in Stadshart 

Onder de noemer ‘Everyday Delicous’ kan men dus in de zomervakantie op culinaire wereldreis door het Stadshart. “Wij vinden het super dat het winnkelcentrum ons op deze ludieke manier in het zonnetje zet”, zegt Barbara van Son van Sushi Time. “Ik heb begrepen dat er op de site en in het winkelcentrum diverse suggesties voor ‘Foodtours’ worden gegeven langs de horecaondernemers en dat stellen wij zeer op prijs. Grappig om te zien dat hiervoor zelfs de plaatsnaam tijdelijk is aangepast!”

Azië

De culinaire wereldreis gaat onder andere door Azië, waarbij men langs Tokyo Ramen, Sushi Time, Izakaya Tanuki, Yoyo Tea en Saigon Caphé komt. Vervolgens waant men zich in Amerika bij Bar Dixie, Starbucks, Dunkin’ Donuts en McDonald’s. Er is ook een tour door de Mediterranée, waarbij men langs DAY foodbar, Oil & Vinegar, Patagonias gelato, en Strada (opent binnenkort) kan gaan. Voor een Hollandse tour gaat men langs Zorgeloos, BLVD café, Anne&Max, Stadscafé de Pannenkoek en Dutch Homemade, Koning de Visspecialist, Hergo en FEBO.

Op de social media van Stadshart Amstelveen presenteren de zaken zich in de desbetreffende actieweek met verschillende acties om bezoekers te inspireren. Ook kunnen bezoekers gedurende de zomervakantie meedoen aan winacties. Stadshart Amstelveen verloot namelijk drie dinercheques voor de restaurants t.w.v. € 125, 50 Crispy Fried Sushi Rolls van Sushi Time, 50 ijsjes van Patagonias gelato en macarons van Dutch Homemade.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.