Op donderdag 9 mei (20.00 uur) kan men in Bibliotheek aan het Stadshart alles over de verschillende menstypes leren en over hoe zij met elkaar botsen en klikken. Monica Wardenaar geeft een interactieve lezing waardoor men anders naar zichzelf en anderen gaat kijken.

Na het bezoeken van haar interactieve lezing over menstypes en het geheim van ‘de klik’ gaat het voortaan compleet anders dan er via lange gesprekken achter komen met wie men wel iets en met wie men niets gemeen heeft.

Wardenaar legt volgens de bibliotheek uit hoe men aan het uiterlijk van mensen kan aflezen wat voor soort types het zijn. Wie dat een beetje door heeft kan op een feestje precies aanwijzen welke mensen voor hem of haar wel interessant zijn om een praatje mee aan te knopen.

Passen

Tijdens deze interactieve lezing gaat het publiek aan de slag met verschillende opdrachten rondom het herkennen van menstypes. Na het doen van de opdrachten kijken de deelnemers niet alleen anders naar hun omgeving maar leren zij ook zichzelf beter kennen, belooft de bibliotheek.

Wardenaar is trainer en datingcoach en schreef het boek ‘Jij past echt bij mij’ over het herkennen van de verschillende menstypes. De lezing is interessant voor vrijgezellen, zegt de biek, maar ook zeker voor mensen die van ‘mensen kijken’ houden. Kosten: €7,50 (leden) €15 (niet-leden)

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.