Wie tussen de 14 en 18 jaar is en een filmfanaat maakt kans op een ticket voor het internationale jongerenfestival iover films dat in september (18/22) wordt gehouden in Berlijn. Nou ja, om precies te zijn in het deel Tempelhof-Schöneberg, waarmee Amstelveen een stedenband heeft in de Duitse hoofdstad.

Bij het REC filmfestival ontmoeten jonge filmfanaten uit de hele wereld elkaar. Jonge filmmakers kunnen hun eigen film insturen en prijzen winnen in verschillende categorieën. Tijdens het filmfestival zijn er workshops, discussies en natuurlijk heel veel films.

Plek voor drie

Om een ticket te winnen, moeten jongeren zich vóór 15 mei opgeven via m.a.m.kaiser@amstelveen.nl met onderwerp Filmfestival. Met de motivatie waarom de kandidaat en zijn of jaar vrienden denken een ticket naar Berlijn te verdienen. De gemeente wil ook weten hoe men denkt Amstelveen op de hoogte te gaan houden van de avonturen tijdens het festival in Berlijn. Er is plek voor drie jongeren tussen 14 en 18 jaar en een begeleider.

Meeste kans maken degenen die zelf ook een film maken en insturen voor het festival. Die film moet uiterlijk 20 juni naar Berlijn worden gestuurd. Hoe dat werkt en wat daar allemaal bij komt kijken, vindt men op de website van het festival. Op 25 juni maakt de gemeente bekend wie er namens Amstelveen naar Berlijn gaan.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.