Een regenton met lokale weersvoorspelling is te zien bij Villa Randwijck. De  Slimme Regenton staat er tot 1 mei. Die kan optimaal gebruikmaken van zijn capaciteit door zichzelf te legen voor een grote regenbui.

De gemeente organiseert van 2 april tot 1 mei een Regentonactie voor inwoners die de Slimme Regenton bezoeken. Aanleiding voor de actie is de motie Watervriendelijke tuinen die unaniem door de gemeenteraad is aangenomen.

Slimme Regentonactie

Vijf inwoners maken kans op een bedrag van maximaal €150 om een regenton aan te schaffen. De vijf inwoners met de best gemotiveerde inzending en een foto van het bezoek aan de regenton in Randwijck winnen er dus zelf één. Inwoners kunnen tot uiterlijk vrijdag 30 april hun inzending mailen naar nme@amstelveen.nl o.v.v. Slimme Regentonactie. Bij de inzending ook  (achter)naam, postcode en telefoonnummer vermelden.

Kijk voor meer informatie en de voorwaarden over de actie op amstelveenrainproof.nl.

1 COMMENT

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.