Op zondag 8 november om 14.30 uur is de poppentheatervoorstelling ‘Zeebenen’ door Theater Snater te zien. Voor iedereen vanaf 4 jaar. En zondag 22 november om 13.00 en 14.30 uur staat daar de door theater Unieke Zaken gespeelde voorstelling (ook voor iedereen van vier jaar een ouder) Ieorg Idor, waarvan de laatste overigens is uitverkocht.

‘Zeebenen’ gaat over een kapitein die met zijn schip op de klippen is geslagen en aangespoeld op een piepklein eilandje. Om andere schepen te waarschuwen bouwt hij, met de brokstukken van zijn schip, een vuurtoren. Dan vangt hij iets uit zee waardoor zijn leven in één klap verandert…Theater Snater mengt liefde voor theater, poppenspel, muziek en elkaar.

 Ieorg Idur

De voorstelling Ieorg Idur is gebaseerd op het gelijknamige boek van Roald Dahl, geschreven in 1990.  Dit ontwapenende verhaal over de liefde tussen een buurman en een buurvrouw heeft Unieke  Zaken bewerkt tot een levend prentenboek: vol humor, muziek, spel en… schildpadden.

Toegangsprijs bij alle voorstellingen: € 9,00. Reserveren kan via www.amstelveenspoppentheater.nl; info@amstelveenspoppentheater.nl of via 020-6450439

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.