Maandag 19 oktober (20 uur) is er weer een talkshow van BV Amstelveen, tegenwoordig onder de noemer AmstelveenSpreekt. Daarin spreekt schrijfster Nowelle Barnhoorn over de moed om ongelukkig te zijn tijdens een webinar, uitgezonden van het Venstra Café.

Nowelle Barnhoorn

Als je maar genoeg focust op een positieve mindset en streeft naar succes dan kun je alles bereiken wat je wilt, redeneert Barnhoorn. Zij praat er ook over dat het leven toch vaak minder maakbaar blijkt dan sommigen denken. En ze behandelt vragen als hoe men daar dan mee omgaat, of het wenselijk is het duister te omzeilen of dat tegensagen misschien een functie hebben.

Depressie

De in Amstelveen woonachtige schrijver Nowelle Barnhoorn (1986) verkeerde vijf jaar lang in een depressie en een burn-out. Met to do-lijstjes en adviezen van de huisarts, psycholoog en mensen uit haar omgeving deed ze alles om zich zo snel mogelijk beter te voelen. Maar de omslag naar een gelukkiger leven kwam pas echt toen ze accepteerde dat je slecht voelen er nu eenmaal bij hoort, melden de organisatoren van de talkshow. Wie er bij wil zijn kan verbinding zoeken met AmstelveenSpreekt.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.