Het belooft een interactieve workshop- en lezingavond te worden in Bibliotheek aan het Stadsplein waar Peter Henk Steenhuis op donderdag 2 juni (19.30 tot 21.00 uur) met deelnemers filosofeert over zijn nieuwste werk ‘Zin in het alledaagse’ en de levensloop van de bezoekers.

Filosofieredacteur bij dagblad Trouw en publicist van meer dan vijftien boeken is Peter Henk Steenhuis. Zijn boeken ‘Filosofie van het kijken’ en ‘Denken over dichten’ kwamen op de shortlist van de Socrates Wisselbeker.

Zin in het alledaagse
Hoe maak je zin in het leven van alledag? Drie jaar geleden begon schrijver/journalist Peter Henk Steenhuis met die vraag de rubriek ‘Zin in het alledaagse’ in dagblad Trouw. De meest gelezen gesprekken werden eind 2022 gebundeld in het gelijknamige boek. De serie loopt nog door.

Zin in het alledaagse bevat gesprekken met gewone, maar altijd bijzondere Nederlanders over hoe zij hun leven betekenis geven. Peter Henk Steenhuis sprak met hen niet over zingeving in theoretische zin, maar verzamelde verhalen over de manier waarop zij zin doen of maken, elke dag opnieuw. Prijzen: Leden €5,00 / Niet-leden €7,50

Meer informatie vind je op de website

url: https://amstelland.op-shop.nl/7579/literair-cafe-102-filosofeer-over-het-leven-met-journalist-peter-henk-steenhuis/02-06-2022

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.