Een online bierproeverij in P60. Er valt dus eigenlijk niets fysiek te proeven op vrijdag 24 april, maar tijdens de livestream ‘Naeckt proeven in P60’ wordt door de in Anna gevestigde Naeckte Brouwers hun producten toegelicht. En dat gebeurt dan in het popcentrum. Intussen kan met thuis wel genieten van de bieren waarop de toelichting slaat, mits men die tijdig koopt.

Er is speciaal voor die online proeverij namelijk een bierpakket samengesteld dat bestaat uit verschillende bieren van Naeckte Brouwers en Pontus Brewing. Bierliefhebbers kunnen via de webshop van Naeckte Brouwers bieren aanschaffen.

Door de maatregelen rondom COVID-19 zijn zowel de ANNA als P60 gesloten. Bierpakketten die voor woensdagavond 23:59 besteld zijn, kunnen op tijd geleverd worden voor de proeverij. Men kan die pakketten trouwens ook ophalen bij AnnA aan de Amsterdamseweg 22 (voormalige Annakerk). De livestream zal te volgen zijn via de Facebookpagina’s van de desbetreffende partijen.

2 COMMENTS

  1. Zo’n bierpakket is ook op te halen bij de snackbar “ mr Ed “ naast café de Pub. Men heeft er dan ook een portie Oma’s bitterballen bij. Een manier om uw plaatselijke ondernemers te steunen in deze moeilijke tijden.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.