Traditiegetrouw opent Poppodium P60 het jaar op zaterdag 4 januari met Prof. Nomad. Nu alweer een aantal jaar geleden nadat David Bowie is overleden komt op speciaal verzoek Prof. Nomad (Bartel Bartels) om hem te eren en zijn werk te spelen met een band die bestaat uit Nederlandse muzikanten.

David Bowie

Dit eerbetoon was al eerder op de Nederlandse podia en meerdere malen een hoogtepunt op festivals als de Zwarte Cross en Oerol. De band gaf een show die bestaat uit het Bowie repertoire, vanaf Space Oddity uit 1967 tot zijn dood. In de show zitten de hits  als Rebel Rebel en Let’s Dance, maar ook zijn ‘minder’ bekende juweeltjes.

De band bestaat deze avond uit muzikanten van diverse bands ( Douwe Bob, Niels Geusebroek, Gigantjes, Dotan, Henny Vrienten..) en Edgar Koelemeijer die met style en performance David Bowie neerzet en zingt op zijn manier.

 

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.