Het concert in Maastricht van André Rieu ‘Shall We Dance?’ is zaterdag 7 september (19.15 uur) in Cinema Amstelveen te zien. Dit jaar nodigt André Rieu de concertbezoekers uit hun dansschoenen aan te trekken voor een wals. De wals is tijdens zijn carrière altijd een grote inspiratie voor André geweest; de driekwartsmaat van de wals is zelfs in veel opzichten het ritme van zijn leven geworden. Daarom brengt de maestro dit jaar de wals tot leven tijdens een onvergetelijke avond vol muziek en dans.

Op het witte doek bij Cinema Amstelveen kan men zijn concert opnieuw zien en horen. André Rieu zorgt samen met zijn Johann Strauss Orkest, wereldklasse sopranen, The Platin Tenors en vele speciale gasten voor een magische bioscoopervaring.

Verder te zien in Cinema Amstelveen de films: Apollo 11, Au bout des doigts, Diego Maradona, Working Woman en Ballon.  Kijk op www.cinemaamstelveen.nl voor alle tijden en data en tickets.

 

 

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.