Zoals viel te verwachten haast de VVD-fractie in de gemeenteraad zich te verklaren dat die het college van B en W volledig steunt in het afkeuren van de kraakactie in de studentenwijk Uilenstede.

VVD-raadsleden Benjamin Smalhout en Tom Coumans hebben een bezoek gebracht aan het gekraakte gebouw, waar burgemeester Bas Eenhoorn de krakers verzocht te vertrekken.

Rechtsstaat

‘In een rechtsstaat dient iedereen zich aan de wet te houden. Deze wet geldt voor iedereen dus ook voor ‘We Are Here’. Vooral nu het grotendeels gaat om uitgeprocedeerde asielzoekers’, luidt het standpunt van coalitie partij VVD Amstelveen. “Als je bent uitgeprocedeerd, verblijf je niet meer rechtmatig in Nederland en dien je te vetrekken. Ook uit Amstelveen”, zeggen de VVD-ers.

Op de foto Benjamin Smalhout voor het gekraakte pand.

4 REACTIES

  1. “In een rechtsstaat dient iedereen zich aan de wet te houden,” zegt de VVD-fractie heel stoer. Geldt dat ook voor de scooterrijders in het voetgangersgebied van het Stadshart? Nou dan.

  2. Raat en Bas gaan nu hoogstpersoonlijk deze mensen begeleiden naar Schiphol . 😂
    Kom eens met een echte oplossing en doe niet aan afschuiven en “flinkdoenerij”

  3. Waarom moet altijd en te allen tijd het VVD propaganda riedeltje worden afgestoken? Overal die wethouder Raat, overal propaganda zonder kritische geluiden. Overal die waarnemend Eenhoorn. Overal in de samenleving heeft die partij het laatste woord. Wat doet de oppositie nog? Beetje dit of dat…Nu weer die Dekker (ooit onderwijs, ook volledig geminimaliseerd) in debat over zijn walgelijke rechtspraak en zijn zuchtende ‘laat mij blijven’ zucht. Deze man had net als vele andere VVD-ers moeten aftreden. Maar men heeft een zielige raad en een volledig zielig ongekwalificeerde Tweede Kamer.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.