Aan de publiciteit rond Rachel Hazes schijnt geen einde te komen. Donderdagmorgen heeft zij haar bar als franchisenemer in het Stadshart geopend. De YoYo! Fresh Tea Bar om precies te zijn, onderdeel van Bubble Tea.

Omdat zij nu eenmaal Hazes heet, die zij behendig weet te benutten, valt haar enorm veel publiciteit ten deel. Overigens werd amstelveenblog.nl door het anders royaal met persberichten strooiende winkelcentrum Stadshart niet eens uitgenodigd. Maar het beter in de ondernemerswereld vertegenwoordigde Amstelveenz meldt dat er enorm veel pers was en zoonlief Andre Hazes jr. er ook bij was, alsmede diens nieuwe liefde Sarah van Soelen.

Shopping Card

In de nieuwe bar geldt dus het Bubble Tea concept en die verkoopt die diverse soorten thee, waaraan men kleurige tapiocaballetjes (toppings geheten) kan toevoegen. Speciaal voor houders de Personal Shopping Card van het Stadshart is de tweede YoYo! Tea gratis tot en met maandag 31 mei. Men daarvoor een voucher halen bij de receptie op vertoon van hun kaart. De winkel is te vinden midden op het Binnenhof, tegenover Douglas.

Volgens AmstelveenZ vond vorige week al een zgn. soft-opening plaats. Maar nu kwam Rachel zelf voor de officiële. De keten YoYo! Fresh Tea Bar is in maart 2012 opgericht om ‘samen genieten van een drankje in Nederland te veranderen.’

De bar zegt zorgvuldig de theeën te selecteren, dranken (door) te ontwikkelen met gebruik van verse ingrediënten. “Met YOYO! willen wij een complete lifestyle uitdragen”, zegt Rachel Hazes.

Naast merchandise met tassen en t-shirts, bieden biedt de bar ook re-usable rietjes en drinkbekers, zodat een bijdrage wordt geleverd aan het verminderen van het gebruik van plastic.

Personeel

Rachel Hazes post op haar Instagramkanaal dat Yoyo! Fresh Tea Bar Amstelveen op zoek is naar personeel. Wie daar wat voor voelt moet een cv en motivatie mailen naar amstelveen@yoyotea.nl. Volgens AmstelveenZ verschansten  cameraploegen en fotografen zich donderdag rond de bar, waar André, Sarah en Rachel zich bereidwillig lieten fotograferen en interviewen.

André Hazes Jr. heeft volgens het medium gezegd dat hij als kind vaak in het Stadshart kwam.

2 COMMENTS

  1. Het commentaar over Mevr Hazes was op Amstelveenz niet van de lucht. Ik moest er vaak hartelijk om lachen, maar ja ze heeft het nieuws weer gehaald.
    Overigens niet zo verwonderlijk nu dat je niet bent uitgenodigd, Johan, want ik denk dat jij geen behoefte hebt aan het “ Fresh Tea Lifestyle “ concept met bubbeltjes . Ik vrees dat het net zo nep is als mevr. Hazes en de lippen van Sarah van Soelen.

  2. In de zogenaamde theebar er is geen thee te krijgen, het is niet vers en mevrouw Rachel staat uiteraard niet in de bar als een echte thee-barista, maar alles is uitbesteed aan jonge Chinese vrouwen. Deze vrouwen zijn in ieder geval nog echt in deze vreselijk fake zaak…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.