Op zaterdag 13 april (16.00 uur) kunnen kinderen palmpaasstokken maken in de Paaskerk, Augustinuspark 1, en in de Kruiskerk, Van der Veerelaan 30a.

Zij zijn met hun ouders of andere begeleiders welkom in die kerken. Met elkaar worden de palmpaasstokken, stokken in de vorm van een kruis, versierd met paaseitjes, snoepjes, rozijntjes, buxustakjes, gekleurd papier en een broodhaantje. Elke versiering vertelt een stukje van het verhaal van Palmpasen. Tijdens het knutselen krijgen de kinderen uitleg. En na afloop kan wie dat wil blijven eten. Opgeven vóór vrijdag 12 april. Kijk voor meer informatie op www.kruiskerk-amstelveen.nl en www.paaskerk-amstelveen.nl.

Pasen020.nl

Alle activiteiten rond Palmpasen en Pasen zijn te vinden op de website Pasen020.nl: palmpaasstokken maken, passiemuziek luisteren, paasvieringen zoeken. Pasen020.nl is een campagne van de Protestantse Kerk Amsterdam, de Evangelisch-Lutherse Gemeente Amsterdam en de Protestantse Gemeente Amstelveen-Buitenveldert.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.