Volgend jaar (vrijdag 4 juni) komt een van de meest opzienbarende artiesten van Nederland naar P60. Zangeres Wende ‘De Wildernis’ treedt er dan op. ‘Een concert waarin muziek en design versmelt tot zinnenprikkelend totaaltheater’, meldt P60.

De Wildernis is ontstaan in samenwerking met een (inter-)nationaal team van gerenommeerde schrijvers en ontwerpers. Wende gaat op zoek naar antwoorden op vragen die men liever niet stelt, maar die hart, hoofd en onderbuik raken, vindt P60.

Wende

Met constante hoge kwaliteit albums en voorstellingen sleepte de zangeres diverse Edisons, een Gouden Harp en de Annie M.G. Schmidtprijs binnen. Wende slaagt erin met haar schurende teksten, dampende elektronica en klassieke invloeden het vertellende lied van Piaf en Brel mee te slepen naar de 21e eeuw. Tickets vanaf €30. De kaartverkoop gaat direct van start via: https://www.p60.nl/04-06-2021/wende

Foto van Sanne de Wilde

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.